Følg os på Facebook:

Containere

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du har behov for, så ring til os og beskriv dit projekt, så hjælper vi med at rådgive, så du får den bedste og billigste løsning for dig. 

Udlejning af 20 fods skibscontainer er med forsikringsgodkendte låse.

Udlejning af åbne containere og lukkede containere

Vi udlejer både lukkede og åbne containere.

Der er fordele og ulemper ved begge valg. En lukket container kan f.eks. være en fordel, så du undgår at andre smider affald i din container eller hvis det er regnvejr kan det betyde, at bortskafningen af affaldet bliver dyrere.

Ring til os og beskriv dit behov, så finder vi den løsning, der er mest hensigtsmæssig.

Vi udlejer containere til både virksomheder og private

Containerudlejning til virksomheder, kommuner, offentlige institutioner m.v. Vi er fleksible, rykker hurtigt ud og har meget attraktive priser. Derfor samarbejder vi i dag med en lang række virksomheder og offentlige institutioner.

Vi er specialister i containerudlejning til byggeaffald og samarbejder i dag med en lang række af håndværkere, murere og tømrere. Vi udlejer også containere til kommuner og offentlige institutioner. Hvis I ønsker et godt tilbud på containerkørsel, så ring til os for en uforpligtende snak.

Containerudlejning til private

Vi udlejer containere til private. Vi udlejer containere til byggeaffald, brandbart affald, haveaffald, oprydning i forbindelse med flytning, dødsboer m.v.

Vi hjælper med professionel råd og vejledning, så I får den container, der passer til jeres affald. Vi sætter en ære i at finde den bedste og billigste løsning til vores kunder. Vi tror på, at det betaler sig i længden.

FIRMA Adresse

Vestervangen 8

8740 Brædstrup

Kontakt os

Telefon: 75 75 11 83

E-mail: info@br-vognmand.dk

Firmainformation

Brædstrup Vognmandsforretning

CVR-nr 26607442